NÄR JAG VAR LITEN

...var min favoritaktivitet att låna mammas lilla kompaktkamera och under långa promenader fotografera blommor, vattendroppar och egentligen allt som kom i min väg. När närbilder och blommor inte räckte till längre gick jag över till att plåta mina vänner, dem har jag år efter år tvingat att stå framför kameran otaliga gånger.

En vacker dag hade jag jobbat ihop till min första systemkamera och hjälp vad kul det var. Som 17-åring fotade jag mitt första bröllop och jag var fast från första sekund. Nu är jag så evigt tacksam att jag fick chansen den där första gången och får fortsätta med detta.

För mig är det roliga det dokumentära, att fånga det som verkligen händer, det som känns. Jag vill fånga gråten och skratten och springet i benen. Oavsett vilket tillfälle ni än väljer att anlita mig till. Det är väldigt viktigt för mig - att få behålla min dokumentära kreativitet och jag hoppas det är precis vad ni letar efter. Mitt mål under en fotografering är att ni knappt ska märka att jag är där, att ni ska vara så pass avslappnade att jag känns som en fluga på väggen som dokumenterar er i stunden. Som jag hoppas att ni älskar det ni ser här, oavsett om ni redan bestämt datum och planerat er bröllopsdag eller bara drömmer om att en dag få samla vänner och familj och säga ja till varandra. Hur ni än har hittat hit är jag så himla glad att ha er här och hoppas att ni stannar.

När jag inte springer runt på bröllop med en kamera i näven arbetar jag som socionom och träffar barn och unga. Något som på något sätt går hand i hand med det här - mitt genuina intresse för människor och deras historier. Jag lever tillsammans med min sambo och vår lille vovve i ett litet rött torp på landsbygden i Aneby och älskar att befinna mig bland djur och natur. En vacker dag har jag en hel gård full av djur och odlingar.

Låter det som att ni orkar hänga med mig en hel dag? Kul! Då är ni så himla välkomna att höra av er, så hoppas jag att vi hörs.