NÄR JAG VAR LITEN

...var min favoritaktivitet att låna mammas lilla kompaktkamera och under långa promenader fotografera blommor, vattendroppar och egentligen allt som kom i min väg. När närbilder och blommor inte räckte till längre gick jag över till att plåta mina vänner, dem har jag år efter år tvingat att stå framför kameran otaliga gånger.

En vacker dag hade jag jobbat ihop till min första systemkamera och hjälp vad kul det var. Som 17-åring plåtade jag mitt första bröllop och jag var fast från första sekund. Nu är jag så evigt tacksam att jag fick chansen den där första gången och får fortsätta med detta.

För mig är det roliga det dokumentära, att fånga det som verkligen händer, det som känns. Jag vill fånga gråten och skratten och springet i benen. Oavsett vilket tillfälle ni än väljer att anlita mig till. Det är väldigt viktigt för mig - att få behålla min dokumentära kreativitet och jag hoppas det är precis vad ni letar efter. Mitt mål under en fotografering är att ni knappt ska märka att jag är där, att ni ska vara så pass avslappnade att jag känns som en fluga på väggen som dokumenterar er i stunden. Som jag hoppas att ni älskar det ni ser här, oavsett om ni redan bestämt datum och planerat er bröllopsdag eller bara drömmer om att en dag få säga ja till den ni älskar. Hur ni än har hittat hit är jag så himla glad att ha er här och hoppas att ni stannar.

När jag inte går runt med en alldeles för stor kamera i handen är jag student på Jönköpings university och läser till socionom, något som på något sätt går hand i hand med det här - mitt genuina intresse för människor och deras historier. När inte plugget tar upp min tid arbetar jag som brevbärare i Huskvarna där jag också lever tillsammans med min sambo, men allra mest drömmer jag om ett liv på landet och att leva med djur och natur omkring mig.

Låter det som att ni skulle kunna stå ut med mig en hel dag? Kul! Då är ni s¨å himla välkomna att höra av er, så hoppas jag att vi hörs.