Att boka en fotograf är en investering och att ni ska känna er trygga när ni bokar mig är det absolut viktigaste för mig. Jag vill att ni ska kunna njuta av er dag och känna er säkra på att det några veckor efter er stora dag kommer landa ett paket med ett usb i er brevlåda med väl utvalda och högupplösta bilder som får er att uppleva dagen om och om igen. Därför håller vi löpande kontakt under tiden från bokning fram tills leveransdagen. I alla paket ingår ett möte där vi träffas över en kaffe och har en provfotografering i närområdet. Bilder från provfotograferingen får ni några dagar senare och är tänkt att fungera som en försäkring till er av vad ni kan förvänta er. Kan ju också vara perfekt att använda till save the date! Vid bokning skriver vi ett avtal och under mötet svarar jag gärna på eventuella frågor. Paketen nedan är förslag och går givetvis att skräddarsy med både fler eller färre timmar, tillägg eller bortplock av tjänster. Vill ni boka hela dagen och inte förhålla er till bestämda timmar? Det går självklart jättebra. Kontakta mig så ordnar vi ett paket som passar det ni söker.


Här ser ni mina tre olika bröllopspaket, är ni intresserade av en annan typ av fotografering är ni välkomna att skicka prisförfrågan under kontakt. Priserna för barn eller familjefotografering startar på 2500:-. Tidigare kunder har alltid 10%.


Det finns även möjlighet att köpa presentkort laddade med valfri summa, dessa går att använda till alla typer av fotograferingar och passar perfekt som present.

Lilla

3 timmar fotografering
Vigsel, gratulationer, porträtt
120 högupplösta bilder

12 500

Mellan

6 timmar fotografering
Vigsel, gratulationer, porträtt och middag
300 högupplösta bilder

19 000

Stora

10 timmar fotografering
Jag är med hela dagen, från förberedelser till festen
500 högupplösta bilder

27 000

Lilla

 • 3 timmar fotografering
 • Minst 120 högupplösta bilder
 • Provfotografering i Jönköping/Aneby
 • Resa ingår inom södra Sverige


Mellan

 • 6 timmar fotografering
 • Minst 300 högupplösta bilder
 • Provfotografering inom Jönköping/Aneby
 • Resa ingår inom södra Sverige

Stora

 • 10 timmar fotografering
 • Minst 500 högupplösta bilder
 • Provfotografering inom Jönköpings län
 • Resa ingår inom hela Sverige
 • Inbundet fotoalbum med utvalda bilder


"Nej men wow!! Vi har redan hunnit kolla igenom bilderna två gånger. Du har gjort ett så otroligt fint jobb och vi kan inte tacka dig nog för att du ställde upp som vår fotograf. Det var så härligt att uppleva bröllopet igenom bilderna, för att inte tala om alla känslor du har fångat. Helt magiska allihop. Tack tack tack och återigen tack."

—Sanna & Anton

FRÅGOR OCH SVAR

Tillkommer det några avgifter när vi bokar dig?

Har du rabatt på dina paket på lågsäsong?

När bör vi boka bröllopsfotograf?

FRÅGOR OCH SVAR

Tillkommer det några avgifter när vi bokar dig?

I regel tillkommer inga avgifter, det kan tillkomma avgift för reseersättning beroende på vilket paket ni väljer och var bröllopet äger rum. I alla paket ingår resa under bröllopsdagen. Provfotograferingen hålls dock bara i närområdet för lilla och mellanpaketet. Är inte fysiskt möte möjligt innan bröllopet föreslår jag möte över skype och löpande kontakt.

Har du rabatt på dina paket på lågsäsong?

Nope. Jag lägger ner lika mycket tid och engagemang i mina paket oavsett årstid och vill att det ska kännas som en prisvärd investering oavsett när ni bokar mig. Däremot kan leveranstiderna vara kortare under lågsäsong.

När bör vi boka bröllopsfotograf?

Så snart som möjligt! Många datum bokas ett år eller ibland flera i förväg. Jag inversterar mycket i mina bröllopsfotograferingar och tar därför inte an mig så många per säsong, så släng iväg en förfrågan om ert datum så snart som möjligt! Är inte jag ledig så hänvisar jag gärna vidare till duktiga kollegor som skulle passa era förväntningar.