Att boka en fotograf är en investering och att ni ska känna er trygga när ni bokar mig är det absolut viktigaste för mig. Jag vill att ni ska kunna njuta av er dag och känna er säkra på att det några veckor efter er stora dag kommer landa ett paket med ett usb i er brevlåda med väl utvalda och högupplösta bilder som får er att uppleva dagen om och om igen. Därför håller vi löpande kontakt under tiden från bokning fram tills leveransdagen. I alla paket ingår ett möte där vi träffas över en kaffe och har en provfotografering, bilderna får ni någon dag senare och är tänkt att fungera som en försäkring till er av vad ni kan förvänta er. Kan ju också vara perfekt att använda till save the date! Under mötet skrivs även avtal på och jag svarar på eventuella frågor. Paketen nedan är förslag och går givetvis att skräddarsy med både fler eller färre timmar, kontakta mig så ordnar vi ett paket som passar det ni söker.


Här ser ni mina tre olika bröllopspaket, är ni intresserade av en annan fotografering är ni välkomna att skicka prisförfrågan under kontakt. Priserna för barn eller familjefotografering startar på 1995:-.


Det finns även möjlighet att köpa presentkort laddade med valfri summa, dessa går att använda till alla typer av fotograferingar.

Lilla

3 timmar fotografering
Vigsel, gratulationer, porträtt
100 högupplösta bilder

9 900

Mellan

6 timmar fotografering
Vigsel, gratulationer, porträtt och middag
300 högupplösta bilder

16 900

Stora

12 timmar fotografering
Jag är med hela dagen, från förberedelser till festen
450 högupplösta bilder

23 900

Lilla

 • 3 timmar fotografering
 • Minst 120 högupplösta bilder
 • Provfotografering inom Jönköpings län
 • Resa ingå¨r inom södra Sverige


Mellan

 • 6 timmar fotografering
 • Minst 300 högupplösta bilder
 • Provfotografering inom södra Sverige
 • Resa ingår inom hela Sverige

Stora

 • 12 timmar fotografering
 • Minst 500 högupplösta bilder
 • Provfotografering inom södra Sverige
 • Resa ingår inom hela Sverige
 • Inbundet fotoalbum med utvalda bilder


"Tusen tack igen Tilda! Vill även passa på att säga att alla som var involverade i bröllopet tyckte att du var jättebra och hjälpsam. Och när du fotograferade så gled du liksom bara runt, superproffsigt!!"

—E

FRÅGOR OCH SVAR

Tillkommer det några avgifter när vi bokar dig?

Har du rabatt på dina paket på lågsäsong?

När bör vi boka bröllopsfotograf?

FRÅGOR OCH SVAR

Tillkommer det några avgifter när vi bokar dig?

I det lilla bröllopspaketet tillkommer reseersättning utanför Jönköpings län. I mellan och stora paketet ingår allt inom södra Sverige. Provfotograferingen hålls dock bara i närområdet. Är inte möte möjligt innan bröllopet föreslår jag möte över skype och löpande kontakt.

Har du rabatt på dina paket på lågsäsong?

Nope. Jag lägger ner lika mycket tid och engagemang i mina paket oavsett årstid och vill att det ska kännas som en prisvärd investering oavsett när ni bokar mig. Däremot kan leveranstiderna vara kortare under lågsäsong.

När bör vi boka bröllopsfotograf?

Så snart som möjligt! Många datum bokas ett år eller ibland flera i förväg. Jag inversterar mycket i mina bröllopsfotograferingar och tar därför inte an mig så många per säsong, så släng iväg en förfrågan om ert datum så snart som möjligt! Är inte jag ledig så hänvisar jag gärna vidare till duktiga kollegor som skulle passa era förväntningar.